accordionapplearrow-btnarrow-downarrow-left-simplearrow-leftarrow-right-simplearrow-right-tablearrow-rightcard-arrowcheckconfigurecta-arrowcz-flagdownloaddropdowngoogle-playicon-testinfologo-symbol-currentcolorlogo-symbolmailmessengerphonepinplayplus-greenplusquotesocial-besocial-fbsocial-igsocial-pinsocial-vimeosocial-youtubespintreezoom

Terafest®v rozšírenej realite

Nová aplikácia pre váš
telefón a tablet

Predstavujeme vám novú aplikáciu, ktorá vám priblíži pohodový život na vašej budúcej terase. Pomocou rozšírenej reality (AR) si môžete navrhnúť a vizualizovať svoju vlastnú terasu priamo na vašej záhrade, a to všetko z pohodlia vášho telefónu alebo tabletu. Predstavte si, ako sa váš vonkajší priestor premení v priebehu niekoľkých okamihov – otvorte aplikáciu, vyberte si z našej širokej ponuky povrchov, farieb a profilov, a vytvorte si tak svoju vysnívanú terasu.

Sila rozšírenej reality
Navrhnite si svoju dokonalú terasu

S aplikáciou Terafest® si navrhnete svoju vysnívanú terasu ľahko a rýchlo. Použitím rozšírenej reality (AR) môžete virtuálne „postaviť“ terasu na vašej záhrade. Otvorte aplikáciu, použite kameru svojho zariadenia a umiestnite virtuálnu terasu na trávnik, existujúcu terasu alebo vlastné vytýčené miesto. Experimentujte s povrchmi, farbami a šírkou dosky, kým nenájdete ideálnu kombináciu pre váš priestor.

Všetky možnosti na dosah ruky
Preskúmajte celý sortiment Terafest®

Aplikácia Terafest® umožňuje prezrieť si celý sortiment našich výrobkov. Objavte rôzne povrchy kompozitného dreva, farebné varianty a profily. Každý produkt je podrobne popísaný, vrátane technických špecifikácií a inšpiratívnych fotografií. Aplikácia vám ponúka všetky informácie pre výber najvhodnejšieho riešenia.

K dispozícii pre iPhone aj Android
Stiahnite si aplikáciu Terafest® ešte dnes

Aplikácia Terafest® je zadarmo na stiahnutie v App Store pre Apple iPhone a na Google Play pre Android. Naplánujte si svoju novú terasu a priveďte ju k životu s našimi kvalitnými výrobkami z kompozitného dreva. Navrhovanie terasy nikdy nebolo zábavnejšie. Viac radostí, menej starostí, to je Terafest®.